Pregnancy journal

Дневникот е на англиски јазик и е дизајниран како водич низ вашата бременост. Во него има полиња за бележење на гестациските недели во бременоста со: килажа, јадење, чувства, место за слики од ехо и сл.

Овој дневник е со тврди корици.

Димензиите се 14,8cm x 21cm (A5 формат)

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

600 ден