Држачи за ПРЕПЛЕТ РАМКА

Прозрачни држачи од плексиглас наменети за поставување на ПРЕПЛЕТ рамка на мазна површина, како полица, маса, биро и слично.

ПРЕПЛЕТ рамките се изработени од прозрачен плексиглас во црна боја со димензии 25×25cm, декоративни ластичиња во боја и проѕирна фолија за заштита на сите принтови и артистички дела кои ќе ги урамувате внатре.

Рамките се креирани да даваат нова димензија на софистицираност, елеганција која го менува просторот и најважно од се – нудат многу начини на користење.

200 ден