ПРЕПЛЕТ РАМКА

Ви ги претставуваме нашите ПРЕПЛЕТ рамки, кои даваат нова димензија на софистицираност, елеганција која го менува просторот и најважно од се – нудат многу начини на користење.

Рамките се изработени од прозрачен плексиглас во црна боја со димензии 25×25cm, декоративни ластичиња во боја кои служат како држачи и проѕирна фолија за заштита на сите принтови и артистички дела кои ќе ги урамувате внатре.

800 ден