Купи!

Рамка + Постер НИКОГАШ НЕ Е ТАПА

Дизајниран постер со димензии 20х20cm, поставен во ПРЕПЛЕТ рамкa.
Постерот е со следниот натпис:

Нашите ПРЕПЛЕТ рамки даваат нова димензија на софистицираност, елеганција која го менува просторот и најважно од се – нудат многу начини на користење.

Рамките се изработени од прозрачен плексиглас во црна боја со димензии 25×25cm, декоративни ластичиња во боја кои служат како држачи и проѕирна фолија за заштита на сите принтови и артистички дела кои ќе ги урамувате внатре.

100 ден900 ден

Дополнителни информации

ПОСТЕР+РАМКА

само постер, постер со рамка