Роденденски сет 3 + ГРАТИС декоративно пакување

Сетот содржи:

Постер – ГАЗИ СИ + марама со две лица + чоколадо + метален пин – ЛЕЗЕТ + ГРАТИС декоративна кутија

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

1,550 ден

Out of stock

You may also like…