Роденденски сет 4 + ГРАТИС декоративно пакување

Сетот содржи:

Сет од 3 мини постери 16x21cm + Words&More семе за цвеќе + метален пин ”Верувам во магија и чуда” + ГРАТИС декоративна кутија

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

1,590 ден

You may also like…