Роденденски сет за дете + ГРАТИС декоративно пакување

Сетот содржи:

Машки кожни чевлички за возраст од 6 до 12 месеци + честитка + сапун во форма на автомобил со натпис „Брм брм брм до мојата кадичка” + чоколадо + картички (букви) со кои е испишано името на детето за кого е наменет подарокот + ГРАТИС декоративна кутија.

За името и буквите кои што треба да бидат во подарокот, ве замолуваме да ни пишете во полето за ЗАБЕЛЕШКА при плаќање.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

1,990 ден

You may also like…