Rose Gold коктел сет

Коктел сет за креирање на секојдневни шарени задоволства во чаша.

Комплетот содржи:

– rose gold шејкер

– rose gold мерилка со две различни дози

– rose gold долга тенка лачичка

– стаклена чаша која се користи за шејкерот

Сетот е спакуван во дрвена гајбичка декорирана со рузмарин и сув потокал.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

3,200 ден