Out of stock

САПУН ЗА НОВИ ПОЧЕТОЦИ

САПУН ЗА НОВИ ПОЧЕТОЦИ – мириса на возбуда

Сапуните се рачно изработени од природни состојки од брендот LaSoy и се со различни ароми.

300 ден

Нема на залиха