Роденденска сатенска лента

Сатенска лента за заврзување машна на подарок со натпис <Среќен роденден, Happy Birthday>

Димензии: 200cm

100 ден

Дополнителни информации

ПОРАКА

Среќен, среќен, најсреќен роденден, Секој миг нека биде уживање, Moments of Delight