Featured

Сребренa алка – расцветано во душата

Рачно изработенa алка од сребро 925 со флорални мотиви и привезок. Привезокот е со изгравиран натпис „Секогаш расцветано во душата“.

Во соработка со Coral Jewelry.

2,100 ден

Само 1 останати на залиха