Sale!

Kомплет *Flower Hoodie* со ГРАТИС декоративна кутија

Kомплет содржи: дуксер со цветни мотиви, Words&Moreкутија семе за цвеќе и ГРАТИС декоративно пакување.

Порака на дуксер: ”Don’t let the tall weeds cast a shadow on the beautiful flowers in your garden.”

Димензии на пакување: 25х25х10cm

2,730 ден

Additional information

ПОРАКА

Среќен, среќен, најсреќен роденден, Секој миг нека биде уживање, Moments of Delight