Сет подарок – BIRTHDAY ESSENTIALS

Сетот содржи:

  • Сапун за славеници
  • Чоколадо со натпис <НАЈСРЕЌЕН РОДЕНДЕН>
  • Гратис декоративно пакување со конфети

420 ден

Дополнителни информации

ПОСТЕР+РАМКА

само постер, постер со рамка