Сет подарок – BIRTHDAY LUCK

Сетот содржи:

  • Сапун за славеници
  • Лупа со натпис <СРЕЌА ДА ТЕ НАЈДЕ>
  • Гратис декоративно пакување со конфети

600 ден

Дополнителни информации

ПОСТЕР+РАМКА

само постер, постер со рамка