Сет подарок – ЗА ЏИНОВСКИ УБАВИНИ

Сетот содржи:

  • Постер со натпис <СИТЕ УБАВИ РАБОТИ НЕКА БИДАТ ЏИНОВСКИ>
  • Дрвен држач
  • Розе вино Хенкел – 250ml
  • Картичка за вино
  • Честитка
  • Декорации

1,860 ден

Дополнителни информации

ПОСТЕР+РАМКА

само постер, постер со рамка