Featured

Сет од послужавник и 4 чашки – НА ЗДРАВЈЕ!

Рачно изработен послужавник од дрво со димензии 36 х 9,5 cm. Чашките се со натпис „На здравје – голтки уживање”.

Димензии на пакување: 37 х 15 cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

 

980 ден

На залиха