Постер со куќни правила + подметачи

Сет од постер со куќни правила, рамка и подметачи.

Димензии на постер: 20х20cm.

Нашите ПРЕПЛЕТ рамки даваат нова димензија на софистицираност, елеганција која го менува просторот и најважно од се – нудат многу начини на користење.

Рамките се изработени од прозрачен плексиглас во црна боја со димензии 25×25cm, декоративни ластичиња во боја кои служат како држачи и проѕирна фолија за заштита на сите принтови и артистички дела кои ќе ги урамувате внатре.

1,400 ден

Дополнителни информации

ПОСТЕР+РАМКА

само постер, постер со рамка