Out of stock

Сет подарок *СУПЕРЛАТИВ* со гратис пакување

Сет подарок кој содржи:

  • Постер со илустрација и натпис <ТИ СИ МИ СЕКОГАШ ВО СУПЕРЛАТИВ>
  • Рачно цртана шолја за кафе
  • Сет подметачи
  • Гратис декоративно пакување

960 ден

Нема на залиха