Out of stock

Сет подарок *УЖИВАЊЕ* со гратис пакување

Сет подарок кој содржи:

  • Чоколадо со натпис <СЕКОЈ МИГ НЕКА БИДЕ УЖИВАЊЕ>
  • Две рачно цртани шољи за кафе
  • Чај во епрувета
  • Гратис декоративно пакување

1,040 ден

Нема на залиха