Out of stock

Сет подарок *ЕДНА ВО МИЛИОН*

Сет подарок кој содржи:

  • Чоколадо со натпис <СЕКОЈ МИГ НЕКА БИДЕ УЖИВАЊЕ>
  • Постер со илустрација и натпис <ТИ СИ ЕДНА ВО МИЛИОН>
  • Семе за цвеќе
  • Декоративно пакување

650 ден

Нема на залиха