Out of stock

Сребрена декоративна кутија – средна

Декоративна кутија со дизајнирана лента. Бела внатрешност со златни точки.

Димензии: 24.5 x 26 x 8 cm

130 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

ПОРАКА

Среќен, среќен, најсреќен роденден, Секој миг нека биде уживање, Moments of Delight