Сребрена декоративна кутија – мала

Декоративна кутија со дизајнирана лента. Бела внатрешност со златни точки.

Димензии: 18.5 x 19 x 7.5 cm

100 ден

Дополнителни информации

ПОРАКА

Среќен, среќен, најсреќен роденден, Секој миг нека биде уживање, Moments of Delight