Мини подарок – СРЕЌА ДА ТЕ НАЈДЕ

Лупа на честитка со натпис <СРЕЌА ДА ТЕ НАЈДЕ!>, спакувана во дизајнирано плико.

Подарете ја на личност на која и посакувате среќа во периодот што следи!

ADD A LITTLE CONFETTI TO YOUR DAY!

300 ден