Нема на залиха

Свеќа во форма на облаче

Свеќа во форма на облаче во соработка со IGNIS Creative, креативно спакувана во хартија со патерн.

Свеќите се рачно изработени од исклучиво природни материјали односно од соин восок и есенцијални масла.

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

250 ден

Out of stock