Нема на залиха

Ти можеш… – ограничувач за книга

Серија на подароци кои ја возвишуваат жената  <Ти си храброст, ти си сила, ти си моќ!>.

Рачно изработен ограничувач за книга на картичка со илустрација, спакуван во дизајнирана кутија и натпис <Ти можеш мостови да премостиш!>.

500 ден

Out of stock