Ти можеш… – планински чај

Серија на подароци кои ја возвишуваат жената  <Ти си храброст, ти си сила, ти си моќ!>.

Планински чај (LaCha) во тегличка на картичка со илустрација, спакуван во дизајнирана кутија и натпис <Ти можеш планини да поместиш!>.

400 ден