Нема на залиха

Ти можеш… – 8мо мартовски сет

Серија на подароци кои ја возвишуваат жената  <Ти си храброст, ти си сила, ти си моќ!>.

Рачно изработени обетки, ограничувач за книга, планински чај и семе за цвеќе на картичка со илустрација и натпис (порака), спакувани во дизајнирана кутија.

1,400 ден

Out of stock