Out of stock

Декоративна хартија за завиткување

Дизајнирана декоративна хартија за завиткување.

Димензии: 100х60cm

100 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

ПОРАКА

Среќен, среќен, најсреќен роденден, Секој миг нека биде уживање, Moments of Delight