Sale!

Платнена торба – ЛЕЗЕТ

Платнена торба со принт и натпис „Лезет”

Димензии: висина 35×45

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

400 ден 280 ден