Нема на залиха

Торба – THANKS FOR THE LOVE

Tote торба со натпис <THANKS FOR THE LOVE>

Може да се користи како брендирано пакување за подарок или како торба за секојдневни предмети и пазарување.

150 ден

Out of stock

Additional information

ПОРАКА

Среќен, среќен, најсреќен роденден, Секој миг нека биде уживање