Украсна кутија – БОНБОНА

Дизајнирана украсна кутија во форма на бонбона со натпис <MOMENTS OF DELIGHT>.

Во кутијата собира 100g. чоколадни бонбони со што се добива уникатна бонбониера. Може да се употребува и за други мини подароци.

Комбинирајте ја оваа уникатна дизајнирана кутија со нашите дизајнирани чоколадни бонбони со натпис <SWEET BITES, LOVELY MOMENTS>

100 ден

Дополнителни информации

ПОРАКА

Среќен, среќен, најсреќен роденден, Секој миг нека биде уживање, Moments of Delight