Украсна кутија – ТОРТА

Дизајнирана украсна кутија во форма на торта, во која собира 100g. чоколадни бонбони со што се добива роденденска бонбониера. Може да се употребува и за други мини подароци.

Комбинирајте ја оваа уникатна роденденска кутија со нашите дизајнирани чоколадни бонбони со натпис <SWEET BITES, LOVELY MOMENTS>

100 ден

Additional information

ПОРАКА

Среќен, среќен, најсреќен роденден, Секој миг нека биде уживање, Moments of Delight