Нема на залиха

Вазна за декоративно цвеќе

Рачно изработена декоративна вазна со натпис <СЕКОГАШ РАСЦВЕТАНО ВО ДУШАТА>.

Вазната доаѓа во комплет со суво цвеќе и се пакува декоративна хартија.

Димензии: 12 х 24cm

*Бидете свесни за ризикот при достава на овој деликатен производ. Ви препорачуваме производите кои вклучуваат цветни декорации да ги купите директно на некое од нашите продажни места.

1,200 ден

Out of stock