Бела декоративна кутија – пакетче

Декоративнo пакување во форма на пакетче со дизајнирана лента. Бела внатрешност.

Димензии: 22 x 10 x 13 cm

130 ден

Дополнителни информации

ПОРАКА

Среќен, среќен, најсреќен роденден, Секој миг нека биде уживање, Moments of Delight