Честитка за шише – ЗА ПОСЕБНА ЛИЧНОСТ

Картичка за вино или друг пијалок со натпис. Можност да се набави со или без Henkell розе вино од 250ml.

Натпис на картичка: <ЗА ПОСЕБНА ЛИЧНОСТ КАКО ТЕБЕ!>

70 ден250 ден

Дополнителни информации

картичка

само картичка, картичка со вино