Честитка за шише – ARE YOU DRUNK?

Картичка за вино или друг пијалок со натпис. Можност да се набави со или без Henkell розе вино од 250ml.

Натпис на картичка: <ARE YOU DRUNK? YES/NO>

70 ден250 ден

Дополнителни информации

картичка

само картичка, картичка со вино