Честитка за шише – GREAT MINDS DRINK ALIKE

Картичка за вино или друг пијалок со натпис. Можност да се набави со или без Henkell розе вино од 250ml.

Натпис на картичка: <GREAT MINDS DRINK ALIKE>

70 ден250 ден

Дополнителни информации

картичка

само картичка, картичка со вино