Честитка за шише – НАЈДОБРИТЕ ВИНА…

Картичка за вино со натпис. Можност да се набави со или без Henkell розе вино од 250ml.

Натпис на картичка: <НАЈДОБРИТЕ ВИНА СЕ ОНИЕ КОИ ГИ ПИЕМЕ ЗАЕДНО>

70 ден250 ден

Дополнителни информации

картичка

само картичка, картичка со вино