Out of stock

Дрвен аксесоар за дом – Преплет х Rinocca

Рачно изработен дрвен држач, наменет за Преплет рамка, подметач и други останати секојдневни работи.

Држачот може да биде поставен на полица, маса, биро, наткасна и други останати површини.

Димензии: 27х10х2cm

690 ден

Нема на залиха