Заедно како едно

Постер наменет за закачување на ѕид.

Димензии: 30cm x 42cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

550 ден

Дополнителни информации

Colours

Burgundy, Navy