fbpx

Како надополна на нашата свадбена понуда, Преплет организира работилници за идни невести, старосватици и други битни лица за идните свадби. На работилиците ќе се изработат 100 производи, односно подароци како спомен од денот за гостите кои ќе присуствуваат на прославата.

Цената за учевство изнесува 3500ден. Работилниците се одржуваат во просториите на ПРЕПЛЕТ (Благој Давков 7а).

Секој кој сака да се пријави на работилницата, задолжително е да го пополни формуларот даден подолу и да има извршено уплата, во готово или на нашата трансакциска сметка, заклучно 5 дена пред датумот на работилницата. Доколку уплатата не е направена до дадениот датум, апликацијата нема да ја земеме за валидна.

За повеќе информации околу тековната работилница и пријавување, кликнете тука:

0
    0
    Кошничка
    Кошничката е празнаКон продавница