Чашки за ракија

Чашките за ракија одат спакувани две во комплет. На едната чашка е испишан зборот ракија на кирилица со превод за изговарање на англиски јазик, а на другата чашка е испишан креативен текст за тоа што претставува ракијата кај нас.

Материјалот е стакло.

Димензиите се

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

450 ден